Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Frågor & svar

Hur snabbt får jag min leverans?

Får vi din order på en vardag så packas den och leveras dagen efter. Kommer ordern in en helg, packas och levereras den på måndagen efter.

 

Hur gör man om katten är van vid annan kattsand?

Har du en katt som är van vid att gå på kattlådan med kattsand av typ bentonitlera eller annat sandliknande material så kan du behöva vänja katten vid PeeWee.Börja med att byta ut lite grann av sanden till ströet och fasa succesivt ut kattsanden under en tid.Alla katter är av naturen misstänksamma men som ägare kan du påverka din katt att vänja sig och accepetera PeeWee. Att ha ett gott tålamod och låta din katt ta tid på sig att undersöka kattlådan underlättar övergången.

 

Vad innehåller PeeWee kattströ?

Endast spån från gran och tall.

 

Varför är kattströ bra för miljön?

Der är en restprodukt av tall och gran från våra svenska skogar. En naturprodukt som är 100% nedbrytbart och utan tillsatser.

 

Vad är det bästa med PeeWee kattströ för mig?
 Du får en låg månadskostnad och du kan beställa leverans fram till dörren. Ströet är dammfritt. Ströet fastnar inte i tassarna eller pälsen så du slipper ha det överallt. Använder du vårat strö och smarta låda försvinner urinlukt och kvar blir en lätt doft av trä. Du slipper leta deponi då du enkelt kan slänga i komposten eller i dina hushållssopor.

 

Är verkligen PeeWee billigare än all annan kattsand?
Ja. Peewee kattströ är billigare per kilo  och är mycket drygare än traditionell kattsand om den används tillsammans med PeeWee dubbelbottnade kattlåda. Det enda som förbrukas är alltså den kattströ som förorenas.

 

 

Härligt att kunna använda ett bra alternativ till kattsanden! Känns skönt att kunna slänga direkt i brännbart!

Det tog ett par månader innan vår katt tyckte det var okej att gå på nya lådan, men sen plötsligt hände det!!

Tack!! / Kickan Bojfeldt

 

Luktar gott, är miljövänligt och väldigt billigt! / Inger Höglund

 

 

 

   

Bruksanvisning

 

Produkter
Övrigt