Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Läs om vår succè!

Artikel Mittmedia

Artikel SVT

Respons från kunder;

Hej Hans! Jag kan glädjande berätta att Freja nu går på lådan helt nu med Peewee. Jag gjorde så först att jag blandade peeween med hennes vanliga sand, och nu för någon dag sen när det var dags rengöra lådan helt, så satte jag in det där gallret och hade endast in Peeween.  

Jag har börjat nu i början med att ha ett tjockare lager, då min katt älskar att gräva riktigt.Sedan får jag fasa ut till tunnare och tunnare lager så hon vänjer sig. Känns så enkelt med peeween, ser inte ett sandkorn i lägenheten! Jag som dammsög varenda dag! nu räcker det med en gång i veckan plötsligt. Sågspån är lite trevligare att tömma också tycker jag. Det var väldigt skönt att Freja accepterade det, jag var rädd hon skulle vägra först när jag bytte helt.  

Tror katten tycker det är renligare också. 

Hälsningar Maria och Freja! 

 

Hej!

Vill bara tacka för en fantastisk produkt!

Var lite skeptisk till hur min katt , Sven , skulle reagera över sin nya låda och det nya träströet. Tänkte att han kanske skulle tycka att ströt luktade för starkt.

Det var dock inga som helst problem. Han gillar både lådan och träströt ! Doftar underbart här hemma nu , ingen ammoniak-stinkande kattlåda längre, och att restprodukten är nedbrytbar , är ju rent genialiskt!

Har precis beställt en kattlåda till !

Trevlig helg på er!

Med vänlig hälsning

Klas Carlborg

och Sven 😊

 

Jag håller FULLSTÄNDIGT med "tipsochtrix"!! Att jag inte bytt till peewee för läääängesedan!?

Jag var skeptisk men föll till slut för idén och beställde och jag har haft peewee nu i ca 2 månader och jag fattar inte hur något så enkelt kan vara så himla bra. Ingen doft och framförallt ingen GRUS överallt! Min snart 3-åriga katt behövde infasning på peewee men nu är det absolut inga problem. Jag kommer aldrig ha grus till någon katt i framtiden!.

Susanne Folling

 

Hej och tack för en fantastisk produkt!

Hittade er på nätet för ett tag sen när jag googlade efter miljövänligt kattströ. Tänkte att det verkar bra det måste jag testa. Det ångrar jag aldrig. Det enda jag ångrar är att jag inte haft era produkter tidigare. Har äntligen hittat en kattlåda med strö som alltid luktar gott, inte skräpar ned, är miljövänlig, enkel och smidig att rengöra och väldigt dryg. En fantastisk produkt är det ni har. Kommer att varmt rekommendera er för andra kattägare.

 

Med vänlig hälsning, Camilla Rundkrantz Ängeborn 

 

Miljövänligt.
Billigast.
Luktar gott.
Slipper grus på golvet.
Stor bonus att de ger människor med funktionsnedsättning en meningsfull arbetsuppgift.
Sen är de så trevliga att ha å göra med. Service på världsklassnivå.

 

Cecilia Kängström Skepetzi

 

 

   

Bruksanvisning

 

Produkter
Övrigt