Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Kattsand

Det finns kattsand som inte luktar eller dammar. Med vår specialtillverkade produkt så får ni en kattsand som är fräsch och stannar i lådan. Den sprider till och med en arom av tall och granskog. 

Det är skillnad på kattsand och kattsand. Vi har kattsand som är speciellt framtagen och noga testad för att den ska ge en ren känsla. Urin och avföring ska heller inte kunna spridas i huset eller bostaden.

Med en sämre kattsand så fastnar partiklarna på tassarna. När er katt sedan vanndrar runt hemma i huset så sprider dessa så partiklar bland möbler och inredning. Det lägger grunden för en dålig hushygien och ger dessutom en obehaglig lukt.

Bra kattsand håller sig i lådan

Vår kattsand är unik i sitt slag. Den stannar i lådan och tar bort lukter och andra orenheter. Detta gör både katt, husse och matte lyckligare. Katter är renliga varelser, de vill absolut inte ha problem med sådant som sin egen avföring.

Vår kattsand är också dammfri. Detta är något som de flesta kattägare har bekymmer med, smuts och damm som sprids från kattlådan. Om ni väljer våra produkter får ni en ren och fräsch miljö kring kattlådan.

Unik uppsugningsförmåga

När du köper kattsand av oss så får ni en produkt som har en uppsugningsförmåga som är tre gånger sin egen volym. Detta är unikt bland andra tillverkare och står sig mycket bra i i konkurrens. Det betyder att ni inte behöver känna en stress över att byta i kattlådan. 

Med vår kattsand kommer ni att få ett enklare liv tillsammans med er katt. Det kommer att ge en bättre boendemiljö för hela familjen. För er katt så blir också toalettbesöken trivsammare och därmed hela livssituationen bekvämare. 

Kattsand

 

 

   

Bruksanvisning

 

Produkter
Övrigt