Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Miljövänlig kattsand

En miljövänlig kattsand är skonsam mot både naturen och katten. Vi tillverkar vår kattsand av gran och tall. Den är hundra procent nedbrytningsbar. Dessutom luktar det frisk av skog även efter det att katten har skött sin toalett.

Med en kattsand som är helt organisk så kan ni ge er katt den toalett den förtjänar. Det ger en renare känsla kring toaletten. Men samtidigt också betydligt trevligare toalettbesök för er katt. 

Vi har tagit fram en produkt som är noga utvald och testad för att den ska ha en bra uppsugningsförmåga och samtidigt vara dammfri och ren över tid. Vår produkt är ett bättre alternativ än de lerbaserade sorter som är de vanligaste på marknaden.

Inga konstiga tillsatser

I de flesta sorters kattsand så tillsätts det komponenter som aktivt kol, zeolit eller kalk för att det ska damma mindre och inte lukta. Med vår helt naturliga produkt så får ni en miljövänlig kattsand som är helt tillverkad av tall och gran. Det betyder att den är helt nedbrytningsbar och helt ekologisk. Den är till och med så fiffig att den avger en fräsch lukt av granskog efter det att katten har skött sina behov. 

Till skillnad från de flesta andra sorter som finns på marknaden, där dålig lukt och problem med hygienen inte är något ovanligt. 

Skillnad till våra konkurrenter

De flesta sorters kattströ tillverkas av lera. Det är också anledningen till att de dammar och att lukten snabbt sprider sig. Eftersom vi har en metod för att tillverka kattströ av träd så får ni en helt annan produkt. 

Vårt kattströ kan inte jämföras med de vanliga modellerna i handeln. Den är unik i sitt slag och ger er och er katt en bättre livsmiljö. 

Miljövänlig kattsand

 

 

   

Bruksanvisning

 

Produkter
Övrigt