Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Historien som började med kolibakterier och slutade med en webshop.

Peewee kattströ, Peewee träströ eller bara Peewee pellets, ja kärt barn har många namn, tog sin början för 12 år sedan då Kjell Sjöberg blev allvarligt sjuk. Efter många vändor på sjukhuset konstaterades att orsaken var kolibakterier. Kattsand med kolibakterier hade fastnat på katternas tassar och följt med till Kjells säng där de tillbringade sin nattsömn. Kjell som arbetade i träbranschen och älskade sina katter tänkte och resonerade att sanden skulle vara bra för katten, honom själv och miljön.

Ett biologiskt nedbrytbart kattströ med dubbelbottnad kattlåda visade sig vara enkel, dammfri, smart och gav en mer välbefinnande doft i hans hem.

En mindre, renare variant av pellets blev resultatet och Peewee hade kommit till.

I tio år har nu denna produkt funnits hos grossister på marknaden. Efterfrågan ökar varje år både i Sverige och utomlands trots en många gånger undanskymd plats hos många butiker då Peewee saknar säljstöd till butikerna.

Under en nätverksträff för företagare i Mockfjärd där Peewee presenterade sina produkter var vi på Dalom Produktion med och där kläcktes idèn om en webshop för enbart Peewee produkter fram. Nu skulle den undanskymda produkten fram i rampljuset. PeeWeeClub såg sitt ljus i maj 2017

När vi nu har öppnat vår unika webshop som endast säljer Peewee kattströ och kattlådor ser vi fram emot att fler upptäcker detta förnämliga, ekonomiska och nedbrytbara alternativ. Vår vision är att få ner importen av kattsand/bentonitlera som är 140 000 ton per år och som lagras på deponi.

PeeWeeClub tar ett stort socialt ansvar då merparten av vår personal har någon form av nedsatt arbetsförmåga. Vi är i dagsläget 16 anställda som arbetar långsiktigt och förenar utveckling och arbetsglädje med livskvalitet. Vi tror på delaktighet och har samma mål för ögonen, nämligen kundernas bästa. 

Det är med stolthet vi säljer ekologisk kattströ av gran och tall från Dalarna.

Hans Stenqvist med personal

 

https://peeweeclub.se/userfiles/image/personal.jpg

 

 

 

   

Bruksanvisning

 

Produkter
Övrigt