Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Peewee kattlåda

Vi har en kattlåda för alla katter. Peewee kattlåda är den perfekta toaletten för din fyrbenta vän. Det finns flera olika modeller beroende på kattens storlek och era önskemål. 

För oss är det viktigt att kunna möta våra kunders behov. Vi på Peewee kännner katterna och har utifrån det skapat ett sortiment av kattlådor som ska kunna täcka alla tänkbara behov. 

Vi har tänkt på allt

Det ska finnas kattlådor för stora och små katter. Ingen katt ska behöva ha problem med att gå på lådan för att den är stor i växten. Vi har modeller som är öppna men också överbyggda. 

Peewee kattlåda har djup och är genomtänkta för att de ska behålla allt kattströ i lådan. Men viktigast av allt är att katten ska få en behaglig känska när den uträttar sina behov. Varje katt är unik och har sina behov. 

 

Dubbel botten ger renare känsla

Vi har utvecklat en kattlåda med dubbel botten för att göra rengöringen enklare. På så sätt blir också livet enklare för både katt och husse/matte. Den fiffiga lösningen med två bottnar gör att ni på ett smidigt och enkelt sätt kan hålla rent och därmed se till att er katt har en bra toalettsituation.

Det ska vara enkelt att hålla rent hemma. För en kattägare så är kattlådan en viktig del som måste fungera. Vi har tänkt på allt när våra modeller har tagits fram.

Om ni köper vår Peewee kattlåda så kan ni också välja det populära startsetet. Då ingår det också fem liter av vårt specialt framtagna kattströ samt en spade. 

 

Peewee kattlåda

 

   

Bruksanvisning

 

Produkter
Övrigt